je beste verkoper.
digitaal.

Onze oplossing

Nouvelly is een online review tool, die op ieder moment beschikbaar is. Het leidt de consument door een aantal vragen heen. Daarin inventariseren we de huidige situatie en vragen we naar de wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing, grootte van het product, prijsklasse en meer.

  1. Het brengt de situatie van de klant in kaart,
  2. De wensen van de klant worden meegenomen.
  3. Het aanbieden van het juiste product, perfect afgestemd op de wens van de klant en bijbehorende reviews.
  4. Het aanbieden van samples, bijvoorbeeld bij audio hoe een bepaalde audioset klinkt.
  5. Het aanbieden van uitbreidingen van andere producten of merken n.a.v. bovenstaande.
  6. De klanten informeren waar de producten te koop zijn.

De tool dient als hulpmiddel voor de klant om uiteindelijk bij het eindproduct uit te komen wat het beste bij haar wensen past. Het dient echter ook ter inspiratie.

Wanneer na een serie vragen en antwoorden een advies wordt getoond aan de gebruiker, is het systeem slim genoeg om nog een serie alternatieven te tonen. Dit om de klant extra mogelijkheden te bieden én te stimuleren zelf een goede keuze te maken. We ondersteunen alle producten waar mogelijk met voorbeelden.

Zo heeft een klant binnen een paar minuten een passend advies en kan de klant ook zelf ervaren hoe een product werkt en wat het oordeel over het product is.

Bigdata inzetten als je beste verkoper

Meer weten? Neem contact op!

Voor wie?

Nouvelly is een online tool die geschikt is voor alle bedrijven die producten verkopen waar een advies aan te pas komt. Dit advies is vaak maatgevend voor een consument om een bepaalde keuze te maken. Ben je producent of leverancier in de retail, bouw of installatietechniek? Dan kan Nouvelly jou helpen om je klanten een betere keuze te laten maken.

Op deze manier verhoog je je verkoop én zorg je ervoor dat de klant tevreden is met zijn/haar aankoop, omdat deze aansluit op de vraag of het probleem van de klant.

© 2021 Nouvelly | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.