je beste verkoper.
digitaal.

People, Planet, Profit

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om de wereld en maatschappij waarin wij leven en werken te ondersteunen. Dit doen we op basis van de People, Planet, Profit gedachte, wat staat voor de menselijke, milieu en financiële kant van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hieronder verder hoe wij dat in de praktijk doen.

We maken impact door mensen om ons heen te helpen

Met ons bedrijf helpen we mensen, onze medewerkers, om te groeien. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Bovendien is onze core business om met onze tool en advies de klant én eindgebruiker te helpen. Innovatie komt vanuit de jongere generatie en de nieuwgierigheid om dingen anders aan te pakken. En dat stimuleren wij!

Echter, deze zaken zijn geen vanzelfsprekendheid als een land niet in staat is om zelf te zorgen voor een nieuwe generatie. Om die reden ondersteunen wij Warchild, om kinderen een veilige omgeving te bieden waarin zij kunnen opgroeien en ontwikkelen.

Reduceren van CO2 uitstoot

Nouvelly valt onder het bedrijf Creaal en als groep zijn wij druk bezig om onze CO2 uitstoot te reduceren. Dit doen we door te kiezen voor milieuvriendelijkere oplossingen voor ons vervoer, kritisch te kijken naar ons stroomgebruik en meer. De resterende CO2 uitstoot compenseren via het initiatief Trees for All. Dit bedrijf investeert in duurzame aanplanting van bomen. “We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.

Milieuvriendelijke hosting

Nouvelly heeft gekozen voor het datacenter van XS4ALL (DC2) voor de hosting van onze software. Dit datacenter maakt gebruik van 100% groene stroom afkomstig van het windmolenpark Amalia, gelegen bij IJmuiden. De volledige jaarlijkse energiebehoefte van DC2 wordt van dit windmolenpark betrokken. DC2 maakt ook gebruik van diep water koeling om haar datavloeren te koelen. Dit koelingsproces is veel milieuvriendelijker ten opzichte van conventionele datacenterkoeling.

© 2021 Nouvelly | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.